Ik werk met vrouwelijke modellen.

Omdat ik overtuigd ben van de schoonheid en kracht van alle lichamen kan elke vrouw die dat wil model zijn en de ervaring van een fotohoot met bodypainting meemaken.

Het belangrijkste voor mij zijn inzet en enthousiasme. Als je onzeker bent over je lichaam of je er zelfs voor schaamt zul je merken dat je er door de bodypainting zelfvertrouwen krijgt en er trots op wordt. Littekens, zwangschapsstrepen of andere details op je huid worden door de bodypainting bedekt, dus die spelen helemaal geen rol.

Ik ben ervan overtuigd dat als je de kracht hebt de stap te zetten een fotoshoot te doen met bodypainting, je er ook geschikt voor bent.

In sessies werk ik vaak met meer modellen samen omdat juist de verscheidenheid aan lichaamsvormen voor alle deelnemende modellen de uitstraling versterkt.


Voor bodypainting gebruik ik speciaal voor dat doel gemaakte schmink die hypoallergeen en veilig voor de huid is. Meestal is het waterschmink die na afloop ook gemakkelijk afgewassen kan worden.


 

Een sessie (bodypainting en fotografie) duurt meestal een hele dag (bijvoorbeeld van 09:00u - 17:00u) vooral als er meer modellen meedoen.


Ik heb er geen bezwaar tegen als modellen een vertrouwenspersoon (partner, vriendin) meenemen naar een sessie. Omdat het de spanning voor ze kan verminderen raad ik zelfs aan als modellen zich onzeker voelen. Van begeleiders verwacht ik dat ze zich terughoudend opstellen maar zonodig wel mee willen helpen (bijvoorbeeld met bodypainting of het vasthouden van een lamp of reflector).

Ook geef ik modellen in overweging om met één of meer goede vriendinnen in een sessie als modellen samen te werken en daardoor elkaar te steunen en samen een geweldige ervaring te delen.